WordPress website laten maken

Een professionele WordPress website laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. En met ruim 16 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van WordPress websites kan ik je hier zeker bij helpen! 

Hoogwaardig en betaalbaar

Professionele WordPress website laten maken

Zoek je een partner die jou kan helpen met het maken van een WordPress website? Dan zit je hier helemaal goed. In de moderne digitale wereld is het cruciaal om een professionele website te hebben. Een website dient als online visitekaartje waarop je jouw unieke identiteit, diensten en producten kunt presenteren. Het is vaak ook een eerste contactmoment dat je ook legt met je potentiële klanten. Als ervaren WordPress specialist sta ik klaar om een professionele WordPress website voor je te maken.

WordPress website laten maken
Premium WordPress website

Website op maat

Ondernemers die gaan voor de ultieme flexibiliteit en vrijheid bied ik mijn Premium website aan. Een volledig op maat gemaakte WordPress website die perfect aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Een website is zoveel meer dan alleen maar wat teksten en afbeeldingen. Het is een ervaring die jouw bezoekers meeneemt op een online reis door jouw verhaal. Het is een plek waarop je vaak een eerste contact legt met jouw potentiële klant. Wil je een WordPress website laten maken, dan is mijn Premium website dé ideale keuze.

Over WordPress

Wat is WordPress?

WordPress is een buitengewoon krachtig en veelzijdig platform dat gebruikt wordt voor het creëeren van websites en blogs. Het is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Met WordPress is het mogelijk om gemakkelijk content te beheren zonder dat je kennis nodig hebt van codes en programmeren. Met de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van WordPress kun je alles maken wat je wilt. Van een eenvoudige blog tot een uitgebreide corporate website of webshop. Ik bouw al 16 jaar met veel plezier en enthousiasme WordPress websites. 

350+ portfolio

Mijn webdesign showcase

Een greep uit de 350+ websites die ik tot nu toe heb gemaakt. Klik op een afbeelding om de website te bekijken.

Van kennismaking tot livegang

Zo ga ik te werk

1. Online kennismaking

We starten met een online kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en de mogelijkheden bespreken. Dit is een vrijblijvende sessie om elkaar te leren kennen en om te begrijpen wat je precies zoekt in een nieuwe website. Is de klik er en heb je behoefte aan een persoonlijke fysieke kennismaking, ook dat kan in overleg!

2. Kick-off

Na onze kennismaking volgt een kick-off. Hier bespreken we bijvoorbeeld de structuur van de website en voorkeuren voor het ontwerp in detail. We maken samen een duidelijk plan van aanpak inclusief een tijdspad.

3. Wireframe

Direct na de kick-off kan ik starten met het maken van een schets, ook wel wireframe genoemd. Dit geeft een visueel overzicht van de structuur en de lay-out. Deze schets bespreken we samen in een online sessie.

4. Website ontwikkeling

Met het wireframe als leidraad kan ik starten met het ontwikkelen van de website in WordPres. Ik houd je op de hoogte van de voortgang en zorg dat de site aan alle eisen voldoet, met focus op gebruiksvriendelijkheid en SEO.

5. Feedback

Je kunt de ontwikkeling volgen via een afgeschermde omgeving. Zodra ik de conceptversie aan je presenteer kun je hier je feedback op geven. Standaard zit er bij de totaalprijs 1 aanpassingsronde per pagina inbegrepen.

6. Website live!

Zodra je helemaal tevreden bent plannen we het live zetten van de website. Na de livegang blijf ik beschikbaar voor ondersteuning en toekomstige aanpassingen. Eventueel kan ik je ook een training geven in hoe je jouw website zelf kunt beheren.

Wat kost het laten maken van een WordPress website?

Website pakketten

Trots op deze resultaten!

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl
Antwoorden op veelgestelde vragen

WordPress website laten maken - FAQ

Een professional kan zorgen voor een uniek en professioneel design, technische ondersteuning bieden en zoekmachineoptimalisatie implementeren.

De kosten voor het laten maken van een WordPress website verschillen per pakket. Je hebt een Premium (maatwerk) website al voor 2450,-. Wil je liever nóg voordeliger en sneller online? Kies dan voor een Basic of One-page website. Je hebt al een mooie en eenvoudige website voor 500,-.

Het is handig als je dit al hebt dan kunnen we namelijk gelijk starten met het maken van je website. Maar je kunt het laten schrijven van teksten ook aan mij uitbesteden. Ik werk daarnaast samen met een professionele fotograaf (Flying Media) en hij kan bij jou op locatie foto’s en eventueel video’s maken.

De duur van het laten maken van een WordPress website hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit en functionaliteiten die je wenst. Het kan variëren van één tot twee weken bij een One-page of Basic website tot twee maanden bij een Premium maatwerk website.

Ja, na het opleveren van de website kun je zelf eenvoudig content toevoegen en bewerken via het gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) van WordPress.

Op WordPress.org kun je gratis het platform downloaden om het vervolgens op je eigen hosting omgeving te installeren. WordPress.com is een commerciële website waarbij je snel je eigen site kunt maken maar met veel beperkingen.

Meer weten over WordPress websites?