Website optimalisatie

Elke website heeft een stevige fundering nodig om online te groeien. Deze fundering begint bij het optimaliseren van je website. Van goede titels en omschrijvingen tot het verwerken van de juiste zoekwoorden in teksten. Ik help je graag bij het optimaliseren van jouw website.

Verbeter je zichtbaarheid

Een heldere en effectieve SEO aanpak voor jouw website, zodat je beter wordt gevonden in Google.

Snel en betaalbaar

Snelle en betaalbare zoekmachine optimalisatie, perfect voor het budget van ambitieuze ondernemers.

SEO als fundament

Om goed gevonden te kunnen worden in Google is het essentieel om jouw website te optimaliseren.

Eerst de basis

On-page zoekmachine optimalisatie

Voordat we dieper duiken in andere vormen van zoekmachine optimalisatie zoals linkbuilding en content marketing, is het cruciaal om eerst de basis van je website op orde te hebben. Dit omvat het optimaliseren van titels, omschrijvingen, kopteksten maar ook het verbeteren van laadtijden. 

Mijn aanbod

Uitgebreide on-page SEO voor jouw website

Voor een vast bedrag van 475,- bied ik een on-page SEO service aan waarbij ik je website optimaliseer op basis van de juiste zoekwoorden en omschrijvingen. Dit doe ik voor maximaal 5 pagina’s. Elke extra pagina kan worden geoptimaliseerd voor 95,-. Ik bedenk pakkende titels en omschrijvingen en zorg dat bepaalde zoekwoorden op de goede plekken terugkomen in jouw website teksten. Tegen een meerprijs kan je helpen bij het verbeteren van pagina’s url’s en het optimaliseren van afbeeldingen. Ook kan ik je website aanmelden of pagina’s laten indexeren in Google.

Meer dan alleen zoekwoorden

Het belang van zoekmachine optimalisatie

On-page SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie van je eigen website, is meer dan het inzetten van alleen de juiste zoekwoorden. Het gaat om het creëeren van een gebruiksvriendelijke ervaring, het verbeteren van de leesbaarheid en snelheid van je website. Ook is het belangrijk om je website te controleren op dode links. het creëeren van een goede interne linkstructuur draagt ook bij aan een goede vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Effectieve SEO, betaalbare prijzen

Mijn SEO pakketten

Bij elk pakket geniet je van een uitgebreide kick-off om je wensen te bespreken, met aanvullende online sessies voor verdere afstemming. Basic en One-Page pakketten bevatten één extra overlegmoment, terwijl het Premium pakket twee overlegmomenten omvat. Heb je behoefte aan meer overlegmomenten, dan kun je deze boeken voor 90,- per sessie.

Basic SEO

475,-

Professional SEO

675,-

Maatwerk SEO

Op aanvraag

Een volledig gepersonaliseerd pakket dat is afgestemd op jouw unieke website en doelstellingen. Van diepgaand zoekwoorden onderzoek en content optimalisatie tot aan technische verbeteringen van je website.

Meer weten? Ik sta voor je klaar.