Websites

die indruk maken

Bij Markvoort Online creëer ik niet zomaar websites. Ik bouw hoogwaardige websites die indruk maken. Laat jouw verhaal tot leven komen met een site die bezoekers boeit en overtuigt.

Tijd voor verandering?​

Jouw website verdient beter​

Valt jouw website minder op dan dat je had gehoopt? Je bent niet alleen. Het creëeren van een unieke online identiteit en een verhaal dat écht resoneert, is een flinke uitdaging.

Mist je website die connectie met je bezoekers, door een design dat niet past bij wie je bent of wat je biedt? Struggle je met mobiele zichtbaarheid, langzame laadtijden of een lastige navigatie? Dit kost je belangrijke interacties en potentiële klanten.

Een visueel aantrekkelijk design en een functioneel sterke website houdt de aandacht vast en overtuigt je bezoekers. Daar kan ik bij helpen.

Markvoort Online

Indrukwekkend online

Visueel, technisch en in Google

Een website die in alle opzichten uitblinkt. Met een indrukwekkend design, technische perfectie en slimme SEO til ik jouw online aanwezigheid naar een volgend level. 

Wow-factor

Een website waar elk detail telt

Bij Markvoort Online heb ik oog voor detail en een passie voor design. Met prachtige, strakke ontwerpen gebruik ik WordPress als tool om websites te creëren die écht indruk maken. 

Jouw bedrijf komt in de spotlights te staan, direct vanaf het moment dat de bezoekers landen op jouw pagina. Jouw verhaal komt tot leven in een website die niet alleen boeit en bindt, maar ook bezoekers overtuigt.

Mobielvriendelijk

Perfectie op elk apparaat

In een wereld waarin elk scherm telt, zorg ik dat jouw website overal perfect zichtbaar is. Met responsive webdesign ziet jouw site er fantastisch uit en werkt die soepel, of je nu op een desktop, smartphone of tablet kijkt.

Jouw verhaal verdient een podium waarmee je overal indruk maakt, dus zeker ook op mobiel. Dit zorgt niet alleen voor een ultieme gebruikerservaring, maar verbetert ook de SEO van je website.

Snelheid & prestatie

Een website in topvorm

Een vlotte gebruikerservaring is essentieel voor elke website. Daarom focus ik me in de techniek van de website op het gebruik van schone codes en snelle laadtijden. Dit resulteert in snelle laadtijden en dus een optimale ervaring voor jouw bezoekers én het verbetert je positie in de zoekmachines.

Zichtbaar in Google

SEO voor zichtbaar resultaat

Goed gevonden worden in Google is geen toeval, maar het resultaat van slimme SEO. Ik specialiseer me in het fijn afstemmen van jouw site voor de beste prestaties. Bij Markvoort Online combineer ik visuele aantrekkelijkheid met technische SEO-skills om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen opvalt, maar ook hoog scoort in Google. Een website die goed geoptimaliseerd is trekt de juiste bezoekers aan en vergroot de kans op succes.

Werkwijze

Zo ga ik te werk

Laat jouw verhaal digitaal tot leven komen

Website pakket

Website op maat

Maak online indruk met een exclusieve website. Doordacht en volledig op maat door mij gemaakt.

Vanaf 3450,-

Nieuwsgierig?

Ontdek meer.

Aanvullende diensten

Ook hier kan ik je mee helpen

Ik voer al jouw website aanpassingen door, of het nu gaat om het wijzigen van teksten of prijslijsten.

Betrouwbare en razendsnelle hosting die jouw website veilig en snel houdt. Inclusief website updates.

Fotografie

Met professionele fotografie kun je jouw verhaal visueel versterken en je website meer sfeer geven.

Teksten schrijven

Pakkende en SEO-vriendelijke teksten die jouw doelgroep overtuigen. Jouw boodschap, krachtig verwoord.

Recensies

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl

Laten we

samenwerken.