Website laten maken

Een website laten maken die jouw bedrijf onderscheidt van de rest? Zoek niet verder! Bij Markvoort Online ben je aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele WordPress websites voor betaalbare prijzen.

Professioneel ontwerp

Maak een onvergetelijke eerste indruk met een professionele website, zonder de hoge kosten.

SEO-geoptimaliseerd

Blink uit in Google. Met behulp van SEO zorg ik dat je sneller en efficiënter jouw doelgroep bereikt.

Ondersteuning

Met uitstekende support, technische ondersteuning en website onderhoud blijft jouw website veilig en up-to-date.

Website laten maken met WordPress!

Ik ben Roy, jouw partner in het maken van websites!

Mijn naam is Roy en ik ben de drijvende kracht achter Markvoort Online. Met 16 jaar ervaring in de webdesignwereld ben ik specialist op het gebied van WordPress en SEO. Vanuit Borne (in de buurt van Enschede) werk ik aan het online succes van mijn klanten. Mijn doel is om professionele websites te maken die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook goed vindbaar in Google.

Vanaf het begin tot het einde van het proces bied ik volledige ondersteuning, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Mijn voorkeur gaat uit naar een online samenwerking op afstand. Dit stelt me in staat om flexibel te plannen en onze communicatie directer en efficiënter te maken.

Maar dat is niet alles! Een website laten maken door Markvoort Online levert je ook flinke kostenbesparingen op. Dankzij mijn unieke aanpak van online samenwerken kan ik mijn prijzen laag houden. 

Webdesign showcase

Een selectie uit 350+ online creaties

Een selectie uit 350+ websites die ik tot nu toe heb gemaakt. Klik op een afbeelding om de website te bekijken.

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn

Website pakketten

Wil je een website laten maken dan starten we altijd met een uitgebreide kick-off om je wensen te bespreken, met aanvullende online sessies voor verdere afstemming. Je kunt een Premium WordPress website laten maken voor maar 2450,-. Helemaal op maat gemaakt.

Jouw partner in WordPress

Website laten maken met WordPress

Ben je op zoek om een website te laten maken voor je bedrijf? Als gespecialiseerde webdesigner focus ik me op het ontwerpen van WordPress websites die betaalbaar én van hoge kwaliteit zijn. Mijn doel is om jouw specifieke wensen volledig te vervullen en een website te creëren die er niet alleen mooi uitziet maar ook uitblinkt in functionaliteit.

Met mijn expertise blijf ik altijd up-to-date met de laatste trends en technische eisen op het gebied van webdesign, waardoor jouw website klaar is voor de toekomst.

Voor het laten maken van je website gebruik ik WordPress, een buitengewoon veelzijdig en krachtig platform, om een naadloze website te bouwen die probleemloos werkt op alle apparaten. Bovendien biedt dit platform jou de vrijheid om zelf wijzigingen aan te brengen en zo de gewenste flexibiliteit te behouden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw website geoptimaliseerd voor Google

De vindbaarheid van je website in zoekmachines is cruciaal voor het succes ervan. Als je overweegt een website te laten maken, is het belangrijk te weten dat ik altijd zorg voor goede optimalisatie voor Google. Dit proces, bekend als zoekmachine optimalisatie (SEO), omvat het toevoegen van relevante zoekwoorden, het creëren van duidelijke URL-structuren en het optimaliseren van de pagina’s voor een hoge ranking in zoekmachines. Bovendien zorg ik ervoor dat jouw website gebruiksvriendelijk is, zodat bezoekers probleemloos kunnen navigeren en gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden.

mobiel vriendelijke website
Reponsive webdesign

Perfect zichtbaar op elk scherm

Het gebruik van mobiele telefoons voor het bekijken van websites is flink toegenomen. Daarom ontwerp ik slimme WordPress websites die perfect zichtbaar zijn op elk beeldscherm. Of jouw bezoekers nu browsen via een smartphone, tablet of desktop, de websites die ik creëer zijn volledig responsief. Dit impliceert dat ze automatisch meeschalen met het formaat van het scherm, waardoor een ongeëvenaarde gebruikerservaring gegarandeerd wordt. Deze eigenschap speelt een cruciale rol wanneer je overweegt om een WordPress website te laten maken. Gebruikers kunnen moeiteloos navigeren, contact opnemen of benodigde informatie vinden, los van welk apparaat zij hiervoor verkiezen. Door responsive design te combineren met functionaliteit gericht op de gebruiker, waarborg ik dat jouw website niet slechts mooi is, maar tevens uiterst effectief in het realiseren van jouw zakelijke doelstellingen. 

Reponsive webdesign

Snelle en efficiënte website laten maken

Omdat de laadtijd cruciaal is voor een website richt ik me naast het visuele aspect natuurlijk ook op de techniek. Let daarom goed op wanneer je een website wilt laten maken dat deze ook optimaal presteert op het gebied van snelheid en codes. Ik optimaliseer jouw WordPress website bijvoorbeeld door het comprimeren van afbeeldingen, minimaliseren van code en en het toepassen van caching technieken. Bovendien kies ik voor servers die speciaal geoptimaliseerd en ingericht zijn voor WordPress, wat bijdraagt aan maximale prestaties van jouw website. Een snelle website is niet alleen prettig voor gebruikers, maar ook essentieel voor verbeterde SEO-resultaten. 

Snel een offerte ontvangen?

Trots op deze resultaten!

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl
Antwoorden op veelgestelde vragen

Website laten maken FAQ

Het bouwen van een One-page en Basic website gaat erg snel. Omdat beide website pakketten een sjabloon gebruiken als basis, kan ik in relatief korte tijd en tegen hele lage kosten een professionele website voor je maken. Reken gemiddeld op twee weken levertijd vanaf het moment dat ik het materiaal heb ontvangen en we de aftrap hebben gegeven. Het laten maken van een Premium website neemt ongeveer één tot twee maanden tijd in beslag. Natuurlijk hangt dit ook af van de snelheid van de feedback die ik krijg. In ieder geval draagt mijn efficiënte online werkwijze bij aan een snel en effectief proces.

Dit is in principe gewoon mogelijk mits je website is gebouwd met WordPress. Maar in veel gevallen is het toch efficiënter om je website opnieuw te laten maken. 

Ja zeker! Alle websites die ik bouw zijn geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en desktops. Ze zijn responsive zoals dat heet en werken dus perfect op alle schermen.

Ja, ik zorg ervoor dat jouw website in de basis goed wordt geoptimaliseerd voor Google. Zo kan deze goed opgenomen worden in de zoekresultaten. Wil je nu écht het verschil gaan maken in Google, dan adviseer ik je om ook aan de slag te gaan met linkbuilding en bloggen.

Ik bied professionele hosting en technische ondersteuning aan in abonnementsvorm. Je kunt dan kiezen tussen een maand of jaar abonnement. Omdat ik samenwerk met Shock Media (een high level server partner) kan ik veilige en snelle hosting aanbieden en zorgen voor hoge up-times van jouw website. Alles wat 24/7 gemonitord met als doel dat jouw website veilig, snel en zorgeloos online staat. 

Naast hosting en onderhoud kun je ook website aanpassingen door mij laten verrichten of extra support of overlegmoment inboeken. Je kunt dit gewoon per uur afnemen (90,-) maar het is veel voordeliger wanneer je een FlexWeb Bundel afneemt. Hierop ontvang je flinke kortingen van 90 tot 270 euro.

Meer weten over websites?