Website laten maken Enschede

Een professionele website laten maken in Enschede? Zoek niet verder. Markvoort Online is dé specialist op het gebied van webdesign en online marketing. Ik bied betaalbare WordPress websites die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Betaalbare websites

Hoge kwaliteit website laten maken tegen betaalbare prijzen voor jouw bedrijf in Enschede.

16 jaar ervaring

Met 16 jaar ervaring in WordPress en SEO maak ik een professionele website voor jouw bedrijf in Enschede.

300+ websites

In de loop der jaren heb ik al meer dan 300 ondernemers geholpen aan een nieuwe website en online vindbaarheid.

Markvoort Online

Jouw online partner voor webdesign en online marketing in Enschede

Mijn naam is Roy en ik ben de kracht achter Markvoort Online. Door middel van mijn uitgebreide ervaring en expertise (ruim 16 jaar) in webdesign en ontwikkeling, ben ik enthousiast om ondernemers in en buiten Enschede te helpen om hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het maken van een prachtige WordPress website, of het verbeteren van je huidige website door middel van zoekmachine optimalisatie, ik sta voor je klaar om je te helpen. 

One-page, Basic of Premium website

Hoge kwaliteit WordPress websites voor betaalbare prijzen

Ieder bedrijf is uniek en daarom bied ik verschillende website pakketten aan. Wanneer je op het punt staat om een website te laten maken dan heb ik dus website oplossingen die passen bij de specifieke behoeften van jou en jouw bedrijf. Mijn One-page website is perfect voor starters en (kleine) bedrijven die op zoek zijn naar een compacte en effectieve manier om online zichtbaar te zijn. Voor maar 500,- ben je razendsnel online met een prachtig online visitekaartje.

Met mijn Basic website heb je wat meer ruimte om informatie te delen en potentiële klanten een breder beeld te geven van wat je allemaal te bieden hebt. Bij deze website zijn namelijk standaard 5 pagina’s al inbegrepen. Volop ruimte dus om jouw verhaal en diensten onder de aandacht te brengen. Dit heb je al voor 750,-. Hoe kan het dan dat je zo goedkoop een website kunt laten maken bij mij? Dat komt omdat zowel de One-page als Basic website al voor een groot gedeelte ontwikkeld zijn. Het sjabloon is volledig aanpasbaar naar jouw wensen en huisstijl. Zo heb je voor heel weinig geld toch een professionele en vrij unieke website.

Ik begrijp ook heel goed dat je als ondernemer behoefte hebt aan volledige flexibiliteit. Dan is het Premium pakket de beste keuze. Ik bouw dan een WordPress website op maat die naadloos aansluit bij jouw wensen. Maar ook deze oplossing hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Je hebt al een WordPress website op maat gemaakt vanaf 1450,-. Dus ben je er klaar voor om een website te laten maken voor je bedrijf zodat je niet alleen in Enschede maar ook daarbuiten jouw (potentiële) klanten kunt bereiken?

WordPress is flexibel en gebruiksvriendelijk

Professionele website laten maken met WordPress

Ik richt mij volledig op het creëeren van indrukwekkende WordPress websites. WordPress is een krachtig content management systeem met eindeloze mogelijkheden. WordPress is gebruiksvriendelijk waardoor je zelfs zonder enige technisch moeiteloos een pagina kunt aanpassen of toevoegen. En WordPress is SEO-vriendelijk, wat betekent dat je jouw website goed vindbaar kunt maken in Google (SEO).

Direct een offerte aanvragen?

Scoren in Google

Jouw website goed vindbaar in Enschede en omgeving

Tegenwoordig is het van groot belang dat je website goed vindbaar is in de zoekresultaten van Google. De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen nadat je de zoekopdracht website laten maken Enschede hebt ingevoerd. En net zoals deze pagina goed scoort in Google, kan ik dat natuurlijk ook voor jouw bedrijf realiseren. WordPress is een systeem dat niet alleen gebruiksvriendelijk is maar het staat ook bekend om zijn SEO-vriendelijke structuur. Hierdoor krijgt jouw website de beste kans om hoog te scoren in de organische zoekresultaten. 

Howel het optimaliseren van je website van groot belang is, mag linkbuilding zeker niet onderschat worden als het gaat om goede posities in zoekresultaten. Bij Markvoort Online begrijp ik dit erg goed en bied ik uitgebreide linkbuilding diensten aan om jouw online autoriteit te vergroten en zo een hogere positie in Google te verkrijgen. 

Snel en betaalbaar online in Enschede

Bekijk mijn website pakketten

Als je interesse hebt in het laten maken van een website, beginnen we altijd met een uitgebreide kick-off om jouw wensen te bespreken. Daarna zullen we online sessies organiseren om verder af te stemmen. Zowel het Basic als het One-page pakket bevat één extra overlegmoment, terwijl het Premium pakket er twee heeft. Heb je behoefte aan meer overlegmomenten? Dat is geen probleem! Je kunt eenvoudig extra sessies bijboeken voor 90,- per sessie. Bij ons staat duidelijkheid en transparantie voorop, zonder gedoe.
 

Premium website

1450,-

Basic website

750,-

One-page website

500,-
Trots op deze resultaten!

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl
Veelgestelde vragen van ondernemers uit de regio Enschede

Website laten maken in Enschede - FAQ

Enkele voordelen van een samenwerking met mij is de diepgaande expertise van WordPress en zoekmachine optimalisatie. Daarnaast sta ik ook bekend om mijn persoonlijke communicatie, snelle respons en ondersteuning. Ik ben in staat om jouw bedrijf in Enschede goed op de kaart te zetten.

De kosten voor het laten maken van een professionele WordPress website zijn 1450,-. Je hebt dan een Premium website, oftewel een website die volledig op maat is gemaakt. Wil je liever nóg voordeliger online zijn? Kies dan voor een Basic of One-page website. Je kunt al een website laten bouwen voor maar 500,-. Je levert niets in op de kwaliteit of professionaliteit. Het enige verschil zit in het feit dat een Premium website volledig op maat is gemaakt.

De tijdsduur varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van de website die gebouwd moet worden. Een One-page website kan binnen 1 tot 2 weken al online staan. Kies je voor een Premium website dan mag je verwachten dat je site binnen 2 maanden wel online staat.

Ja, omdat ik de website bouw met WordPress en Elementor is het heel eenvoudig om zelf aanpassingen door te voeren in je site. Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Natuurlijk kun je het onderhoud van je website ook aan mij uitbesteden. Je kunt hiervoor een FlexWeb bundel afnemen en dan profiteer je van flinke kortingen op mijn uurtarief.

Je website wordt standaard geoptimaliseerd voor Google. Dit wordt ook wel SEO genoemd. Deze landingspagina ‘website laten maken Enschede’ kwam ook hoog naar voren toen je in Google hier naar zocht. Dit zelfde kan ik ook voor jou realiseren met behulp van SEO en linkbuilding.

Meer weten? Ik sta voor je klaar.