Professionele website bouwer

Met mijn passie en expertise maak ik professionele, op maat gemaakte WordPress websites die jouw unieke verhaal tot leven brengt. Als professioneel website bouwer zet ik me in voor kwaliteit, prestatie en persoonlijke benadering. 

Professionele website

Als professioneel website bouwer maak ik een schitterende WordPress website, zonder de hoge kosten.

Website optimalisatie

Met behulp van website optimalisatie zorg ik dat je beter gevonden wordt in de zoekresultaten van Google.

Ondersteuning

Met mijn uitstekende ondersteuning kan jij er zeker van zijn dat jouw website veilig blijft en altijd up-to-date is.

Website bouwer met 16 jaar ervaring

Op zoek naar een professionele website bouwer? Zoek niet verder!

Ik ben Roy van Markvoort Online en met 16 jaar ervaring als professionele website bouwer, leg ik de focus op WordPress en SEO. Vanuit Borne zet ik mij in om voor mijn klanten online succesvolle, mooie en functionele websites te bouwen die goed scoren in de zoekresultaten Google. 

Ook bied ik uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, met als doel een efficiënte samenwerking die kosten bespaart. Dit zorgt voor directe communicatie tijdens het ontwerp- en bouwproces van je website. 

Door mijn uitgebreide kennis en focus op resultaat, streef ik ernaar om een WordPress website voor jou te bouwen die volledig aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Laten we samen zorgen voor een schitterend resultaat waar we allebei trots op zijn!

website bouwer
Mijn portfolio

Meer dan 350+ websites gebouwd

Ontdek een greep uit de 350+ websites die ik tot nu toe heb gebouwd. Klik op een afbeelding om de website te bekijken.

Een professionele website bouwer hoeft niet duur te zijn

Website pakketten

Als jouw persoonlijke website bouwer begin ik altijd met een uitgebreide kick-off om samen jouw wensen door te nemen. Daarna plannen we aanvullende online sessies voor verdere afstemming. Zowel de Basic als de One-page pakketten bevatten één extra overlegmoment; kies je voor het Premium pakket, dan krijg je er twee. Wil je meer overlegmomenten? Die kun je makkelijk bijboeken. Zo werk ik: helder, transparant en zonder gedoe.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

WordPress websites die scoren

Jouw professionele website bouwer

Als ervaren website bouwer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een website te creëeren die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Met mijn scherpe oog voor detail en het gebruik van de nieuwste trends en technische must-haves in webdesign, zorg ik ervoor dat jouw website helemaal klaar is voor de toekomst.

Ik maak gebruik van WordPress, een uitstekend platform waarmee je niet alleen een prachtige website kunt bouwen, maar ook zelf gemakkelijk updates kunt doen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige informatieve website of juist een complexe webshop met vele functionaliteiten, ik kan het allemaal realiseren. Door middel van maatwerk ontwikkeling en creatieve designs zorg ik ervoor dat jouw online aanwezigheid volledig tot zijn recht komt.

Optimaliseren van je website voor Google

Vergroot je online zichtbaarheid met SEO

Bij het bouwen van jouw website hecht ik enorm veel belang aan de vindbaarheid ervan in zoekmachines, aangezien dit cruciaal is voor het bereiken van online succes. Hierbij pas ik het principe van zoekmachine optimalisatie (SEO) toe, waarbij ik relevante zoekwoorden toevoeg, duidelijke URL-structuren creëer en de pagina’s optimaliseer om een hoge positie binnen zoekmachines te bereiken. Daarnaast zorg ik voor een gebruiksvriendelijke website waar bezoekers naadloos kunnen navigeren en moeiteloos de gewenste informatie kunnen vinden. 

mobiel vriendelijke website
Website gebouwd voor mobiel

Geoptimaliseerd voor ieder apparaat

De populariteit van het gebruik van mobiele telefoons voor het bekijken van websites is aanzienlijk gestegen. Daarom ontwikkel ik slimme WordPress websites die perfect zichtbaar zijn op ieder beeldschermformaat. Of jouw bezoekers nu surfen op een smartphone, tablet of desktop, de door mij gecreëerde websites passen zich automatisch aan aan het formaat van het scherm, wat zorgt voor een unieke gebruikerservaring. Deze eigenschap is essentieel bij de overweging om een WordPress website te laten bouwen. Gebruikers kunnen moeiteloos navigeren, contact opnemen of relevante informatie vinden, ongeacht welk apparaat ze verkiezen te gebruiken. Door responsive design te combineren met functionaliteiten die gericht zijn op de gebruiker, garandeer ik dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook uiterst effectief in het behalen van jouw zakelijke doelen. 

Aan alles wordt gedacht

Snelle en efficiënte website bouwen

Aangezien de snelheid van een website essentieel is, richt ik me niet alleen op het visuele aspect, maar ook op de technische kant. Het is van groot belang dat wanneer je een website laat maken, deze optimaal presteert op het gebied van snelheid en codes. Door het comprimeren van afbeeldingen, minimaliseren van code en het toepassen van caching technieken optimaliseer ik jouw WordPress website. Daarnaast maak ik gebruik van servers die speciaal geoptimaliseerd en ingericht zijn voor WordPress. Dit draagt bij aan maximale prestaties van jouw website. Een snelle website is niet alleen fijn voor gebruikers, maar ook cruciaal voor betere SEO-resultaten.
 

Trots op deze resultaten!

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl
Een aantal antwoorden op veel voorkomende vragen

Website bouwer - FAQ

Een professioneel website bouwer is een persoon of bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige websites voor bedrijven en individuen.

Het inhuren van een professioneel website bouwer zorgt ervoor dat je een professionele en goed functionerende website krijgt, die voldoet aan jouw specifieke behoeften en doelen. Het bespaart je een hoop tijd en energie als je dit uitbesteed.

Enkele voordelen van werken met een professioneel website bouwer zijn onder andere maatwerkdesign, technische expertise, optimalisatie voor zoekmachines (SEO) en continue ondersteuning en updates.

De tijd die nodig is om een professionele website te laten bouwen hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het design, functionaliteiten en content. Over het algemeen kan dit proces variëren tussen enkele weken tot maanden. Het is belangrijk om een realistisch tijdsbestek af te spreken met de website bouwer.

Meer weten? Ik sta voor je klaar.