Waarom

Markvoort Online?

Bij het kiezen van een partner voor je online succes speelt vertrouwen een belangrijk rol. Waarom Markvoort Online? Mijn reviews geven je al een indruk, maar ik vertel je graag meer over wat mij anders maakt.

1. Persoonlijke aandacht

Als zelfstandig expert breng ik een unieke en persoonlijke touch in elk project. Mijn één-op-één benadering houdt in dat je direct met mij communiceert. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking, snelle aanpassingen en een ervaring die grote bureau's lang niet altijd kunnen bieden.

2. Geen torenhoge investeringen

Een scherp geprijsde website hoeft zeker niet 'minder' professioneel te zijn. Ik slaag er namelijk in om dankzij mijn efficiënte werkwijze, visueel sterke websites te creëren tegen betaalbare prijzen. Zie dit maar eens bij bedrijven met grote overheadkosten voor elkaar te krijgen.

3. Focus op waar ik goed in ben

Door mijn focus te leggen op WordPress en SEO, haal ik het maximale uit jouw online zichtbaarheid. Waarom sommigen breed inzetten en overal een beetje van weten, kies ik voor specialisatie. Je krijgt het beste van twee werelden: design en vindbaarheid, iets wat je niet overal tegenkomt.

4. Geen 'one-size-fits-all'

Elke klant is uniek en heeft een eigen verhaal. Dat vraagt om een website die op maat is gemaakt. Verwacht dus niet dat ik werk met kant- en klare templates. Terwijl maatwerk elders vaak pas bij aanzienlijk hogere bedragen begint, kun je bij mij rekenen op visueel sterke websites voor betaalbare prijzen.

5. Jouw succes is belangrijk

In tegenstelling tot bureaus waar klantrelaties soms oppervlakkig blijven, leg ik de focus op persoonlijk contact en ga ik voor een langetermijnsamenwerking. Je kunt vertrouwen op een benadering waarbij jouw online zichtbaarheid en succes de basis is.

6. High-level server partner

In samenwerking met Shock Media bied ik webhosting en ondersteuning van hoog niveau. Jouw website draait op een server die speciaal is ingericht voor WordPress. Deze kwaliteit van dienstverlening vind je zelden bij de standaard hosting providers.

Laten we

samenwerken.