Scoren in Google

met slimme SEO

Bij Markvoort Online maak ik niet alleen websites die er visueel sterk uitzien, ik zorg er ook voor dat die goed gevonden wordt in Google. Met mijn slimme SEO aanpak geef ik jouw website een flinke boost in de zoekresultaten.

Klaar om gezien te worden?

Boost je website met SEO

Valt jouw website niet genoeg op in Google’s zoekresultaten? Dit probleem ken ik maar al te goed. Goede en waardevolle content is belangrijk voor online succes, maar er komt meer bij kijken.

Zie je keer op keer dat jouw concurrenten hoog in Google staan, terwijl jouw website achterblijft? Het is een gemiste kans om op te vallen, jouw unieke verhaal te delen en échte impact te maken.

Zonder een doordachte SEO-strategie blijven potentiële klanten vaak buiten je bereik. Dit kan cruciaal zijn voor de groei van jouw business.

Samen kunnen we jouw website naar een hoger niveau tillen in de zoekresultaten. 

website laten maken

Word gezien en gevonden

Jouw website hoog in Google

Met mijn slimme SEO-aanpak geef ik jouw website een flinke boost. Hierdoor wordt je gezien en trek je de juiste bezoekers aan. 

Zoekwoorden onderzoek

Het gebruik van de juiste zoekwoorden

Een zoekwoorden onderzoek is de basis voor iedere SEO-strategie. Je krijgt hiermee inzicht in hoe jouw doelgroep zoekt in Google. Door de juiste zoekwoorden te gebruiken zal jouw website beter vindbaar worden in de zoekresultaten. Het zorgt er ook voor dat je precies die bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt. 

On-page SEO

Optimaliseren van je website

Met on-page SEO optimaliseer ik elk onderdeel van jouw website voor Google. Van goed geschreven teksten en het gebruik van slimme kopteksten, tot snelle laadtijden en vriendelijke url-structuren. Elk detail telt. Ik maak je website dus niet alleen visueel aantrekkelijk voor jouw bezoekers, maar ook makkelijker vindbaar voor jouw doelgroep en voor Google. On-page SEO is cruciaal en vormt de basis om uberhaupt goed gevonden te kunnen worden.

Content creatie

Betere vindbaarheid en betrokkenheid

Het is belangrijk om waardevolle en relevante content te creëren die jouw doelgroep aanspreekt en tegelijkertijd aansluit bij de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Door regelmatig nieuwe content te publiceren, vergroot je de betrokkenheid met jouw doelgroep en verhoog je de vindbaarheid in Google.

Linkbuilding

Bouwen aan jouw online autoriteit

Linkbuilding is een krachtige manier om de autoriteit van je website te vergroten. Door een netwerk op te bouwen van betrouwbare en kwalitatief goede websites die naar jouw website verwijzen, ziet Google jouw website als relevant. Linkbuilding is een off-page SEO strategie dat en kan je helpen om flink hoger te ranken in de zoekresultaten. Het is een essentieel onderdeel van een SEO-strategie. 

Monitoren

Inzicht in SEO prestaties

Het monitoren van je SEO-prestaties is belangrijk. Zo weet je of je op de goede weg zit of dat je misschien moet bijsturen. Met behulp van tools als SEMrush en Google Analytics, houd ik nauwkeurig de posities van jouw website bij en analyseer ik het zoekgedrag van jouw bezoekers. Ik zet een speciaal dashboard voor je op zodat je gedetailleerd inzicht krijgt in de prestaties.

Scoren in Google

Met slimme SEO

Organisch Groeien

Mijn slimme SEO-aanpak zorgt voor organische groei in Google en duurzame online successen.

Vanaf 425,- per maand

Autoriteit versterken

Vergroot je vindbaarheid met met linkbuilding. Maak echt het verschil en versterk je autoriteit in Google.

Vanaf 500,- per maand

Werkwijze

Zo ga ik te werk

Recensies

Klanten aan het woord

Wij zijn heel tevreden met onze website. Maar nog belangrijker; wij krijgen complimenten over onze website van mensen die ons zoeken. Dat is de bevestiging dat Roy de juiste keuze is geweest.
 

Monique
Haaropmaat.nl

Onze website wordt veel meer gevonden en bezocht sinds Roy deze heeft gemaakt. Ook wijzigingen pakt Roy snel en goed op.

Christel
Pofez.nl

Roy is goed bereikbaar, reageert snel en correct. Hij weet waar hij over praat en kan hierdoor dus ook juist en snel handelen.

Dennis
Cateringtuindorp.nl

Laten we

samenwerken.