Ontdek

mijn verhaal

Ik ben Roy, de kracht achter Markvoort Online. Mijn ondernemersreis begon 16 jaar geleden toen ik mijn passie voor webdesign ontdekte. Sindsdien heb ik veel ondernemers geholpen met het realiseren van hun digitale dromen.

Van hobbyist tot professional

Het avontuur begon voor mij toen ik nog op het Twickel College in Hengelo zat. Naast mijn opleiding was ik al hobbymatig bezig met het bouwen van websites. Ik wilde graag de stap maken om van mijn hobby echt werk te maken, maar ik dacht: hoe pak ik dat aan en hoe kom ik eigenlijk aan klanten?

Dat antwoord vond ik in een folder die ik had ontworpen. Ik maakte drie website pakketten en de mailing kon de deur uit. Niet veel later leidde dit tot mijn allereerste project: een website voor een eetcafé in Hengelo.

Dit was niet alleen mijn eerste stap in de wereld van webdesign, maar dit was ook het begin van mijn ondernemersreis.

website laten maken
Markvoort Online

Mijn groei en ontwikkeling

Naarmate mijn vaardigheden groeiden, maakte ik de overstap naar krachtigere tools zoals Adobe Photoshop en Dreamweaver. Met Photoshop maakte ik de designs en met behulp van Dreamweaver bracht ik deze ontwerpen echt tot leven.

Maar de ware gamechanger was de ontdekking van WordPress, mijn eerste duik in de wereld van Content Management Systemen (CMS).

Dit opende voor mij de deur naar een efficiëntere manier van werken. Ik kon alles online aanpassen, zonder de constante noodzaak om websites en bestanden heen en weer te uploaden van mijn computer naar het internet.

Cirqll: een start-up succes

Mijn passie en expertise leidden mij ook naar de co-founding van Cirqll. Een eenvoudig CRM-systeem waarvoor ik de designs heb gemaakt. Ook ontwikkelde ik een professionele website voor deze start-up en werk ik continu door aan de online vindbaarheid en groei via Google.

Als medeoprichter en aandeelhouder blijf ik me met veel enthousiasme inzetten voor dit bedrijf.

Mijn vrije tijd en hobby's

In mijn vrije tijd probeer ik een goede balans te vinden tussen ontspanning en activiteit. Zo maak ik wandelingen met mijn twee labradors, Luca en Milo. Dit geeft me veel ontspanning. 

Daarnaast is sport ook een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse routine. Even mijn hoofd leeg maken maar het geeft me ook een flinke bak energie voor de rest van de dag.

Reizen is ook een passie van mij en het brengt me regelmatig naar mooie bestemmingen zoals Italië en Griekenland. Van het verkennen van dorpjes en het ontdekken van de cultuur tot aan gewoon lekker relaxen op het strand, elke reis brengt weer nieuwe avonturen en herinneringen.

Mijn toekomstige avonturen

Samen met mijn vriendin hebben we de droom om in de toekomst naar Griekenland te verhuizen en ons leven daar verder voort te zetten. Mocht het moment ooit komen, dan is er voor mij geen enkel obstakel om mijn business vanuit daar verder te blijven runnen. In deze moderne tijd hebben we al ervaren hoe gemakkelijk en efficiënt dit kan werken.

Mijn reis van hobbymatig webdesigner tot WordPress en SEO specialist en medeoprichter van een succesvolle start-up, is voor mij een getuigenis van continue groei en doorzettingsvermogen. En mijn reis gaat door.

Samen groeien

Ik deel dit met je omdat ik geloof dat samenwerken echt begint met het begrijpen van elkaars verhaal. Mijn passie voor webdesign en SEO, gecombineerd met jouw unieke verhaal, geeft me de mogelijkheid om iets te creëren waarmee jij écht indruk maakt. 

Laten we

samenwerken.