Landings pagina's

Landingspagina’s zijn een cruciaal onderdeel van elke SEO-strategie. Een landingspagina is een speciaal ontworpen pagina op je website, gericht op een specifiek doel of doelgroep. Deze pagina’s zijn geoptimaliseerd voor je vindbaarheid en het converteren van je bezoekers.

Ontwerp op maat

Elke landingspagina wordt specifiek ontworpen om een hoge betrokkenheid en conversie te bereiken.

SEO geoptimaliseerd

Optimalisatie voor Google is standaard inbegrepen bij alle landingspagina's zodat je goed gevonden wordt.

Conversiegericht

Ik focus op gebruiksvriendelijkheid en duidelijke call-to-actions, zodat bezoekers worden aangezet tot actie.

Specifiek, doelgericht en effectief

De kracht van landingspagina's in SEO

Goed ontworpen landingspagina’s verhogen niet alleen de betrokkenheid en conversie (het overgaan tot een bepaalde actie op je website), maar verbeteren ook je SEO-prestaties. Dus ook je vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Goede landingspagina’s zijn geoptimaliseerd met relevante content en zoekwoorden, wat leidt tot betere vindbaarheid in de zoekmachines.

Samen sterker in SEO

Landingspagina's en linkbuilding, een sterke combinatie

De combinatie van effectieve landingspagina’s met een sterke linkbuilding strategie kan je SEO-inspanningen flink versterken. Deze aanpak zorgt onder andere voor een hogere autoriteit van je website en betere rankings in de zoekresultaten van Google.

Gebruiksvriendelijkheid en visueel ontwerp

Aantrekkelijke landingspagina's voor je bezoekers

Naast zoekmachine optimalisatie leg ik de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en aantrekkelijk visueel ontwerp. Door de landingspagina’s te voorzien van een intuïtieve lay-out, in combinatie met boeiende visuele elementen en pakkende teksten, zorgt dit ervoor dat je bezoekers langer blijven en aangezet worden tot actie.

Landingspagina's voor maximaal resultaat

Mijn landingspagina pakketten

Ontdek mijn landingspagina pakketten, speciaal ontworpen om jouw online zichtbaarheid in Google flink te vergroten. Of het nu gaat om een enkele pagina of meerdere pagina’s gericht op verschillende zoekwoorden. Staat het aantal landingspagina’s dat je wilt er niet tussen of heb je specifieke wensen? Geen probleem, alles is mogelijk.

Basic

475,-

Professional

625,-

Premium

975,-

Elite

1350,-

Meer weten? Ik sta voor je klaar.