Bloggen

Zoekmachines als Google vinden het belangrijk als je relevante en waardevolle content met je doelgroep deelt. Hiermee vergroot je jouw online zichtbaarheid en autoriteit en zul je zien dat het je SEO-prestaties flink verbeterd. Ik help je hier graag bij.

Effectieve blogs

Ik creëer unieke en boeiende content die jouw boodschap effectief overbrengt bij jouw doelgroep.

Snel en betaalbaar

Profiteer van betaalbare blog artikelen die jouw website beter vindbaar maken in Google.

Content kalender

Aan de hand van een content kalender publiceer ik regelmatig nieuwe blog berichten voor jouw doelgroep.

Content die resoneert

De kracht van blogs

Bloggen is een belangrijk onderdeel van een succesvolle SEO-strategie. Het is de perfecte manier om jouw kennis en expertise te delen met jouw doelgroep. Door waardevolle informatie te delen met je volgers en je website regelmatig te voorzien van verse en relevante content, zal je website op den duur beter gaan scoren in de zoekresultaten. Google hecht namelijk veel waarde aan sterke content waarmee je jouw doelgroep verder kunt helpen.

Content creatie

Jouw verhaal, professioneel verteld

Of het nu gaat om het delen van branche-inzichten of het geven van waardevolle tips, ik help je bij het creëeren van sterke content die aansluit bij jouw merk en je doelgroep. Samen ontwikkelen we een content kalender zodat we van tevoren weten wat we gaan publiceren. We zorgen ervoor dat er regelmatig nieuwe kwalitatieve blogberichten worden geschreven en gepubliceerd.

SEO en bloggen

Bloggen is meer dan alleen (zoek)woorden

Dat bloggen bijdraagt aan een succesvolle SEO-strategie is je nu duidelijk. Maar wist je dat het ook belangrijk is om de blogberichten die je schrijft, te optimaliseren voor Google? Als SEO specialist houd ik hier natuurlijk rekening mee. Ik schrijf unieke en relevante blogartikelen en zorg ervoor dat belangrijke zoekwoorden terugkomen in de teksten. Ik stem de inhoud af op de titels en omschrijvingen en zorg ervoor dat er intern vanuit je website ook gelinkt wordt naar deze blogs. Uiteindelijk zal dit de kans vergroten op een betere vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten van Google. 

Content is king!

Mijn blog pakketten

Versterk je online aanwezigheid met het juiste blogpakket. Van het schrijven en optimaliseren van blogs tot een uitgebreide contentstrategie, kies het pakket dat aansluit bij jouw wensen en budget.

Basic

175,- per maand

Professional

295,- per maand

Premium

450,- per maand

Elite

595,- per maand

Meer weten? Ik sta voor je klaar.